Norsk
Blog
Mario har invadert huset vårt...!

Mario har invadert huset vårt...!

Skrevet av Bernt Erik den 12 juli 2009 klokken 11:00

Jepp - uansett hvor jeg snur meg så hører jeg Mario-lyder. Er det jeg som holder på å bli gal eller er det noe annet? I sommer har faktisk barna blitt veldig opptatt av å underholde seg med Mario spill og akkurat nå sitter Emil (4 år) med Super Mario Galaxy og har kommet til stjerne nummer 14. I tillegg spiller han Mario Kart Wii og knuser oss på en god del av banene.

Markus (8 år) har blitt hekta på New Super Mario til DS og har nesten gjennomført spillet. Han elsker spillet og holder nå på med noen ganske så vanskelige brett. Markus har også et annet spill han brker litt tid på og det er Mario & Sonic at the Olympic Games. Her kjemper Markus mot Silje og de har hatt noen skikkelige dyster i løpet av sommeren.

Silje (11 år) spiller også Super Mario Galaxy og har ikke kommet like langt som Emil, men er på god vei. Silje spiller også en del på PC-en og da går det i The Sims 3 (noe hun elsker) samt Høye Fjell, Dype Daler som er et hestespill (hva ellers) og som var overraksende bra barnespill.

Selv spiller jeg for øyeblikket The Conduit (Wii), Prototype (PC), Indiana Jones and the Staff of Kings (PSP) og har nettopp gjennomført Race Driver Grid (PC). Selvsagt blir det også litt Battlefield 2142, mens jeg venter på at Battlefield 1943 kommer til PC i september.

Hva med deg - hvilke spill spiller du for øyeblikket og har du klart å gjennomføre noen spill i løpet av sommerferien?

Nedenfor ser dere coveret til et av sommerens store spill her i familien min

HQ