Norsk
Blog
Hvem vant den signerte plakaten?

Hvem vant den signerte plakaten?

Skrevet av Bernt Erik den 19 juli 2009 klokken 12:13

Fredag 17. juli hadde Harry Potter og Halvblodsprinsen premiere på norske kinoer og mange fans av denne filmserien strømmet til kinoene. Selv har jeg og mine venner i Wonderland Events brukt lang tid på å få til et stort Harry Potter show med blant annet verdensrekordforsøk. Til dette hadde Sandrew Metronome skaffet en signert plakat samt andre lekre Harry Potter premier. EA hadde sendt i vei en pakke med masse t-skjorter, penner, dagbøker m.m. Elkjøp stilte med spill i premier. Schibsted Forlag hadde sendt i vei en haug med Guiness bøker i spillutgaven og det hele lå til rette for et bra show. På forhånd hadde vi snakket med kinomaskinisten om å kunne dele ut premiene på scenen før filmen startet noe som sørget for et klimaks på opplegget vårt.

Dessverre ble det ikke noen verdensrekord for med kun 6 personer som hadde kledd seg ut, så var vi et godt stykke unna målet som var 200. Men de som hadde kledd seg ut, hadde brukt en god del tid på det og en av disse var blant annet Jompapa fra forumet vårt. Han var en stilig Harry Potter synes jeg. Helt på tampen før filmen skulle starte kom et par jenter og slo pusten ut av juryen. Spesielt den ene jenta hadde mer eller mindre tro kopi av kostymet til en av personene i filmen. Her har det også blitt lagt ned mye tid på kostymene, noe jeg er imponert over.

Selv om det ikke ble noen verdensrekord, så er jeg kjempefornøyd med opplegget. Jeg fikk reklamert mye for Gamereactor og fikk delt ut en haug med Gamereactor-magasiner. Kronoz (Jørgen) fra Verdal hadde tatt turen opp til Steinkjer. Alle som var med og hjalp til med eventet fikk seg en gratis billett.

Nedenfor ser dere bilder med blant annet vinneren av den signerte Harry Potter plakaten og jenta til venstre var den heldige. Patrick deler ut premier og på det øverste bildet står han med den signerte plakaten. Ellers vant de andre meget fine premier og i neste blogg får dere blant annet se undertegnede på full fart med sopelime i mellom føttene

HQ