Norsk
Blog
Sommerferien over for denne gang...!

Sommerferien over for denne gang...!

Skrevet av Bernt Erik den 20 juli 2009 klokken 11:24

Tenk det! Nå er sommerferien over for denne gangen. 14 dager med masse familiekos med fisking, bading besøk av venner/familie og mye annet trivelig som hører med. Det har vært en fin ferie med mye innhold. Vi har ikke vært på noen tur ennå, men vi håper på å kunne dra en tur til Östersund om ikke lenge (kanskje besøke Petter Hegevall - den svenske redaktøren) samt at vi skal til Namsskogan Familiepark i løpet av august måned noe jeg vet barna gleder seg stort til.

På lørdag var vi og feiret 100 års dag (2x50) og det var en veldig koselig opplevelse hvor mye av slekten til madammen var samlet. Der spiste vi grillmat, kaker og drakk mye god drikke. I tillegg ble det sparket ball, kastet skotthyll og vi kunne delta i en veldig bra natursti (takk til Mona Stokke og Peter Heimveg).

Ting jeg ikke har likt med ferien er all kleggen, myggen og knotten som har surret rundt hodene våre. Dessverre er dette noe som følger med når man bor på landet.

Hva med deg? Har du vært på ferietur eller skal du snart dra? Hvor går/gikk turen for deg i sommer? Har du noen spesielle minner som har satt seg godt i hjernebarken for årets sommer?

Nedenfor ser dere et bilde av en ørret madammen fikk i ei elv like øst for Snåsa - ørreten var på 650 gram og madammen var i fyr og flamme da hun dro opp denne ruggen.

HQ