LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Jobber med å få lagd en ballbinge!

      Jobber med å få lagd en ballbinge!

      Skrevet av Bernt Erik den 21 juli 2009 klokken 11:43

      Det er mye man gjerne vil bidra med i samfunnet og enkelte ting er det lite man kan gjøre med. Slik som å bygd en hall her på Snåsa. Jeg vet ikke hvor mange år det har blitt snakket om å bygge en hall og ønsket har bare blitt større og større etter en hall. Med kommunens økonomi går det mange år til det blir en hall og vi må nok smøre oss med enda mer tålmodighet - dessverre.

      I løpet av sommeren har jeg tenkt på andre løsninger og kommet frem til en ting som savnes her på Snåsa og det er en skikkelig ballbinge. Hva kan ballbingen brukes til?
      Ballbingen vil være til glede for alle her i Snåsa små som store. Anlegget egner seg for en rekke aktiviteter: Fotball, håndball, kanonball, badminton og volleyball. På vinteren kan man evt. lage skøyteis om interessen er der. Det er også et mål at ballbingen skal ha lys hvis ikke kostnadene blir for store. For ballbingen skal kunne brukes når man har lyst.

      I går lagde jeg en facebookgruppe hvor målet er å få så mange som mulig til å joine slik at vi kan få kommunen til å se at vi ønsker oss en ballbinge og at de kanskje blir med og støtter oss om dette prosjektet.

      Målet å få med så mange som mulig i denne gruppen slik at vi kan gå hardere på for å få oss en ballbinge her på Snåsa. Når vi har fått med mange nok begynner vi å se på mulighetene og om det går an å få støtte til en slik ballbinge samt hvor en ballbinge evt. Skal ligge. Vi må også beregne en del dugnadsarbeid om det blir noe av dette. Vi skal bygge noe alle kan ta del av små som store og vite at dette er noe alle vil ha. Selv føler jeg at dette mangler i Snåsa og noe som for lengst burde ha vært her.

      Les mer: om ballbinger her

      Det koster en god del for en ballbinge og vi må nok regne med mellom 200 000 - 300 000 kroner for en skikkelig ballbinge. Man kan få opp til 200 000 kroner i tippemidler og resten må man skaffe selv ved hjelp av kommunen og sponsorer.

      Hva med deg - har du tilgang på hall eller ballbinge hvor man kan spille fotball, volleyball eller badminton?

      HQ