Norsk
Blog
År 2012 - noe å være redd for?

År 2012 - noe å være redd for?

Skrevet av Bernt Erik den 23 juli 2009 klokken 11:38

Regissøren bak filmene Independence Day og The Day After Tomorrow er tilbake med en utrolig fascinerende film som jeg gleder meg mer og mer til. Selvsagt er jeg ikke noen dommedagsprofet og vet at før eller siden vil jorden slik vi kjenner den i dag bli oppslukt av solen. Heldigvis er det noen milliarder av år til det, men det som skremmer meg mest er meteornedslag av litt størrelse. Om en stor meteor hadde truffet jorden ville jorden mer eller mindre har kollapset og alt gått til grunne (for en stund). Dessverre er faktisk dette noe som kan skje.

En annen trussel er den globale oppvarmingen og hvilken effekt den vil ha på jorden kontra at jorden også nærmer seg en istid. Profetier sier at i 2012 skal jorden gå under og om det skjer slik man opplever i filmen med samme navn er nok utenkelig, men man vet jo at fra tid til annen skjer det store naturkatastrofer som oss mennesker til å føle oss maktesløse.

Den 20. November er det premiere på filmen 2012 og jeg gleder meg som et lite barn til å se den. Etter å ha sett noen trailere, vet jeg at dette kan i mine øyne bli årets film - les mer her; 2012

Hva med deg - tror du dette er noe som kan skje i virkeligheten eller er det bare en pekepinn på hva vi mennesker kan oppleve i fremtiden? Tror du på dommedagsprofetier? Hva mener du er jordens og menneskenes verste fiende - er det den globale oppvarmingen eller er det andre farer som lurer?

HQ