Norsk
Blog
Alan Wake er ferdig...

Alan Wake er ferdig...

Skrevet av Bernt Erik den 18 august 2009 klokken 11:56

Enn det? Etter å ha lest nyheten til Jon Cato skjønner jeg bare mindre og mindre. Hvorfor i heiteste huleste kan ikke Microsoft shippe ut Alan Wake nå som det er ferdig? Det er jo ferdig for gods sake! Et spill vi "alle" gamere har ventet på og likevel må Microsoft være så kjedelige at de ikke lanserer spillet i år. Faktisk vi vente til neste år (første kvartal neste år - kanskje senere) før vi kan slå kloa i spillet. Jeg blir så irritert og kan ikke skjønne hvorfor man venter. Spillet ville jo ha solgt i bøtter og spann og spesielt om de hadde ventet til rundt oktober/november med lanseringen...

Er det finanskrisen som gjør at spillene har blitt utsatt. Tror spillutviklerne og spilldistributørene at de ikke vil selge like godt på grunn av finanskrisen? Jeg bare spør meg jeg. For flere studier har sagt at folk faktisk kjøper mer spill/film enn normalt i krisetider, på grunn av at prisene er mye lavere enn f.eks. sydenturer, nye biler, hytter m.m.

Jeg vil ha Alan Wake og ikke neste år - så mitt spørsmål går da til Remedy og Microsoft - hvorfor vente mer lanseringen i og med at spillet er ferdig utviklet?

Jeg vil også ha en ikke konvertert PC-versjon, men en spesiallagd versjon av spillet!

HQ