Norsk
Blog
Gamereactor erobret Norden og nå...?

Gamereactor erobret Norden og nå...?

Skrevet av Bernt Erik den 21 august 2009 klokken 09:36

Jeg har jobbet i Gamereactor siden juni 2001 og har opplevd mye. Jeg selv har utviklet meg fra å være en aktiv skribent, assisterende redaktør til nå som annonseselger. Jeg har publisert mange tusen tekster og har mistet litt oversikten over det andre jeg har bidratt med her på GR.

Det artige er at jeg også har opplevd et Gamereactor som fra første blad var bra, men som har blitt mye bedre i forhold til det første magasinet hvor Spider-Man var cover og hvor spillet fikk karakteren 80%. Jeg har opplevd en nettside som virkelig har tatt steget til å bli veldig pro med masse muligheter og ikke kun nyheter og anmeldelser.

Jeg husker i starten da Gamereactor-magasinet ble sluppet på gata og hvor stor interessen for magasinet var. Jeg fikk ukentlige spørsmål om butikker som ønsket å motta magasinet og som gjerne ville gi det ut til sine kunder. Så et lite halvår etter det første norske magasinet ble det svenske sendt ut. På den tiden jobbet jeg også med å selge inn annonser både for det norske og svenske magasinet. Så like før jul 2007 ble det finske magasinet en realitet sammen med nettsiden. Alt dette har ført til at Gamereactor nå er størst i Norden innenfor gaming. Forleden dag fikk jeg høre at Superplay i Sverige gir seg etter mange, mange år. De har i Sverige vært en av de største gamingmagasinene og nå er det snart borte. Superplay i Norge ble også plutselig borte - rundt oss forsvinner magasiner, mens Gamereactor har klart å holde et godt fotfeste om våre lesere.

I går la du kanskje merke til noe nytt eller...? For i dette GRTV-innslaget blir faktisk de tyske redaktørene for Gamereactor presentert. Dette betyr i klartekst at Gamereactor har erobret Norden og tar nå steget ut i Europa. Første stoppested er Tyskland med sine mange hundre tusener gamere. Et steg i rett retning spesielt med tanke på at vi allerede fra før av har en internasjonale del i Gamereactor. Her er språket engelsk og man kan kommunisere med mennesker utenfor våre landegrenser uten språkbarrierer.

Med Tyskland som mål, håper jeg nå at Gamereactor kan vokse seg sakte men sikkert i størrelse. For målet er nå Europa og Tyskland er et stort land med masse gamere!

Til slutt vil jeg ønske de tyske redaktørene velkommen og her er bilde av de hvor Benke er på høyre side...

Alle i Gamereactor har gjort en meget god jobb for å få Gamereactor der det er nå i dag.

HQ