Norsk
Blog
Hvor gammel er du?

Hvor gammel er du?

Skrevet av Bernt Erik den 26 august 2009 klokken 13:09

Det er sjelden jeg er på Vinmonopolet for å kjøpe sprit, men for ikke mange dagene siden var jeg det. Spriten var ikke til meg selv, men til min 15 år gamle venn som gjerne ville feste litt...

Nei da - selvsagt kjøper jeg ikke sprit til mindreårige og har aldri gjort det - der er jeg streng, men jeg var på polet for å kjøpe inn litt sprit til min svigerfar som snart skal ha storkalas. Han fyller nemlig 60 år den 23. september og to dager etter blir det 60-års fest med masse folk. Selv om kjøpet ikke ble all verden, hadde jeg med en venn som også handlet.

Da han kom til kassen ble han spurt om legis og det måtte han selvfølgelig vise. Da jeg kom til kassen, så jeg en liten plakat hvor det stod at alle under 25 år anbefales å vise legis. Mens vennen min flaut måtte finne frem leggissen, så slapp jeg det - sikkert rynkene og det grå håret som avslørte meg og min alder.

Å kunne tippe alderen på hver enkelt skjønner jeg godt er vanskelig og selv sliter jeg med det. Da kan jeg godt tenke meg at de som sitter i kassen på polet også sliter med dette.

Nylig ble en side lagt opp nettopp i Vinmonopolets regi og her kan man gjennom en konkurranse tippe alderen på diverse personer for så og være med i trekningen av en iPod. Stilig konkurranse, men vanskelig. Selv ble det ikke mange poengene på meg noe som beviste at jeg er elendig til å tippe alder på folk flest. Madammen derimot klarte 106 poeng og da fikk hun høre at hun var hjertelig velkommen til å jobbe i polet!

Tørr du å teste ut hvor flink du er til å tippe alderen på folk? Her kan du i så fall gjøre det; Tipp alderen

Det hadde vært moro å høre om der er andre som er helt bak mål når det gjelder å tippe alder på folk...

HQ