Norsk
Blog
Jeg er A-kurs trener...

Jeg er A-kurs trener...

Skrevet av Bernt Erik den 30 august 2009 klokken 11:13

I helgen har jeg ryddet en i kjelleren og skal si at man tar vare på mye rart. Har jo ikke hjerte til å kaste noe selv om jeg i grunnen burde ha gjort det, for kjelleren og loftet fylles stadig opp av ting og tang som sikkert kunne ha vært kastet, men som man tror er kjekt å ha.

I en plastpose fant jeg en haug med skolebøker fra da jeg gikk på videregående og midt i blant skolebøkene fant jeg søren meg A-kurset mitt. Gjett om det ble mimring og jeg ble sittende en stund å se i A-kurs bøkene mine. Herlig å tenke på at jeg fikk en 5-er på dette kurset og at jeg faktisk er en A-kurs trener. Hadde helt glemt dette og nå skal jeg oppfriske mine kunnskaper og se om det er noe jeg kan bruke i det virkelige livet.

I en annen plastpose fant jeg søren meg også vekterkurset mitt som jeg tok da jeg var i militæret. Med dette kurset kan jeg søren meg også bli vekter om jeg har lyst. Selvfølgelig må jeg oppfriske dette også om jeg ønsker det...

Det er moro å rydde inne mellom, man finner ting man tidligere har gjemt og glemt. Hva med deg - har du tatt vare på mye rart eller er du en som kaster ting etter hvert?

HQ