Norsk
Blog
Så er høsten kommet!

Så er høsten kommet!

Skrevet av Bernt Erik den 9 september 2009 klokken 09:23

Det er rart å tenke på at om fire måneder er det jul. Tiden flyr av gårde og man rekker nesten ikke å puste før en ny dag er her. Er hverdagen vår fyllt opp av alt for mye slik at vi ikke rekker å lukte på den eller er det rett og slett tiden som går fortere? Om ikke mange dagene fyller jeg 37 år og jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det ikke er lenge siden jeg fyllte 36. Huff - nei, jeg søker om at tiden skal gå saktere...

De første høsttegnene har begynt å vise seg her jeg bor. For det første har høstværet virkelig gjort sitt inntog med mye regn, kjølige temperaturer og ikke minst vind. Trærne begynner å få fine høstfarger og gresset har sluttet å vokse. Det blir tidligerer mørkt og vi må slå på lyset mye tidligere i vinduskarmen. Det er høst folkens!

Med høsten kommer det også masse spill, spill som jeg ser så frem til at jeg nærmest blir skjelven når jeg tenker på de. Det er så mange titler jeg gleder meg til og Battlefield 2142 kommer til å få en del pauser nå fremover. Det første spillet jeg er spent på er Mini Ninjas som ser meget artig ut og noe jeg tror kan egne seg veldig godt til barna mine. Så kommer Need for Speed SHift som jeg i år tror kan få opp øynene på mange NFS-kritikere. Shift ser helt konge ut. Den 17. september lanseres Batman Arkham Asylum til PC og etter å ha lest en haug med omtaler om spillet, vet jeg at dette kommer til å bli en herlig opplevelse. Så kommer Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes, Resident Evil 5 (PC), Colin McRae: Dirt 2, Tropico 3, Aion og ikke for å glemme Halo 3: ODST. Alle disse spillene (lanseres i september) gleder jeg meg som et lite barn til og ventetiden, ja den bare snegler seg avgårde.

Så når det blir enda mørkere, kjøligere og med vindfullt, kan jeg kose meg med masse store spill hvor fingrene sitrer etter å få kommet i gang med. Til syvende sist er ikke høsten så gale likevel og vi har mye å kose oss med fremfor skjermene når høststormen herjer utenfor...

Hva med deg, er det noe spesielt som skjer for deg om høsten? Synes du denne tiden av året er spesiell eller er det andre årstider du liker best? Er du lik meg som syne tiden går altfor fort?

HQ