Norsk
Blog
Skulke jobb og skole for å spille?

Skulke jobb og skole for å spille?

Skrevet av Bernt Erik den 10 september 2009 klokken 14:07

Jeg begynner å bli en gammel mann med mine snart 37 år og har helt siden jeg fikk mitt første Game & Watch-spill med Donkey Kong vært interessert i gaming. Spesielt da jeg gikk på ungdomsskolen og videregående skolen var jeg veldig opptatt av å spille og var gærn når jeg visste det ble lansert spill jeg ventet på.

Jeg husker godt lanseringen av Command & Conquer. Jeg gikk på høyskolen. Året var 1995 og jeg hadde lest i utenlandske blader om spillet. Selvsagt hadde jeg spilt Dune II og var opplsukt i utvikleren Westwood og deres spill. Den dagen da spillet ble lansert tenkte jeg egentlig ikke å skulke, men etter hvert som timene gikk og tankene mine flakket over på lanseringen av Command & Conquer, endte det til slutt at jeg forlot skolen og kjørte rett til Elkjøp hvor jeg fikk tak i spillet. Jeg var overlykkelig og tenkte ikke et sekund på at jeg hadde skulket skolen bare for å få tak i et spill.

Senere har jeg ikke skulket hverken jobb eller skole på grunn av spill, men jeg skjønner godt når noen kan finne på å gjøre det, for tankene mine den dagen Command & Conquer ble lansert var ikke på skolen, men på spillet.

Hva med deg - har du skulket skolen/jobben bare for å kjøpe et nytt spill eller for den saks skyld bare for å spille det nye spillet du nettopp har kjøpt eller har du vært fornuftig og ventet til skolen/jobben var ferdig?

HQ