Norsk
Blog
Er jeg unormal?

Er jeg unormal?

Skrevet av Bernt Erik den 11 september 2009 klokken 11:24

Det finnes nok sikkert de personene som mener det, men er jeg i grunnen unormal? Mange sier jeg er unormal for at jeg er 37 år og spiller så mye som jeg gjør. "Du må da bli voksen snart og legge fra deg spillingen" er kommentarer jeg inne mellom hører. Jeg drikker ikke kaffe eller te og dette mener mange er merkelig for en på min alder. "Kaffe og te bør du nå drikke da Bernt?" Men nei! Hva med snus og røyk da? Nei, jeg har aldri smakt noen av delene, men har dessverre vært passiv røyker i min oppvekst hvor begge mine foreldre røyket.

"Hva jobber du med da Bernt? Jo nå skal du høre. Jeg jobber som annonserselger for Gamereactor samt at jeg skriver om spill. Så sier noen, "det er nå ikke noen skikkelig jobb, du må se til å bli voksen og få deg jobb i et skikkelig selskap og ikke noen som jobber med spill".

Jeg liker å med Gamereactor eller spill t-skjorter og da får jeg høre at jeg må da ha på meg skikkelige klær og ikke gå med noe slikt. Det hører kun til jobben. Til mitt forsvar sier jeg at jeg synes klærne er fine og da må jeg jo selv få bestemme hva jeg skal gå med eller ikke.

Jeg liker barnespill? Så sier noen "Det er du nå for gammel til å gjøre". Nei jeg er ikke for gammel! Jeg liker å vite hva barna skal spille under sin oppvekst og da er det bra å kunne spille spillene selv for å få vite dette.

Jeg sover med sokkene på. Noen sier "sover u med sokkene på - du er ikke riktig klok" Ja, jeg sover med sokkene på, hva så? Føler meg naken uten, men det er meg det.

Jeg liker all slags musikk, fra country, heavy metal/rock, hip hop, disko, barnemusikk til klassisk musikk. Noen sier "utrolig at du liker disko - det er jo så forferdelig og kjedelig musikk" Hva så sier jeg - jeg kan jo ikke noe for at jeg liker slik musikk!

Jeg elsker katastrofefilmer og romantiske komedier! Noen sier "romantiske komedier - er det mulig? Tenkte du var en mann jeg og ikke en dame i mannekropp".

Jeg liker å plukke bær. Noen sier "er det mulig - å plukke bær er jo så kjedelig! Kan ikke tro at du liker det".

I tillegg har jeg sikkert også hundrevis av andre unomale vaner som jeg gjør hvor andre sikkert ville ha sagt merkelig ting om.

Det er mye man skal få høre, men det viktigste er at selv om man er litt "unormal" på enkelte ting, så skal man ikke ta seg nær av det. For det finnes alltid noen som er like unormale som deg. Jeg er en helt normal person som kanskje på en måte er litt unormal, men som synes det er greit. Hva andre sier om meg driter jeg en lang mars i bare jeg vet at jeg selv trives som den jeg er.

Hva med deg? Har du fått hørt at du er unormal og liker noe som er merkelig eller er du den personen som sitter på gjerdet og kommenterer andre som er "rare"?

HQ