Norsk
Blog
iiiiiiiikkkkkk! Jeg er søren meg 37 år!

iiiiiiiikkkkkk! Jeg er søren meg 37 år!

Skrevet av Bernt Erik den 20 september 2009 klokken 00:41

Jepp - jeg lyver godt når jeg sier at jeg fortsatt er 36 år. For klokken har passert midnatt og jeg har søren meg blitt 37 år. Ikke til å tro og det er ikke mange årene til jeg blir 40...

Selv om jeg er en gammel mann, så er jeg (som jeg har sagt minst tusen ganger) ung til sinns og det takket være spillingen. Å være ung til sinns er en gave og noe jeg unner alle. For det å kunne spille er noe jeg er glad i om det er alene, sammen med venner eller familien min.

I en reportasje på TVNorge i kveld så jeg at man anbefaler barn så langt ned som til tre års alderen å spille spill. Dette har jeg sagt i lang, lang tid at barn har godt av å spille i tidlig alder. Barnevakten av alle var faktisk litt kritiske til dette og mente at selv om spilling var greit, så var det litt i tidligste laget for barn å spille. Selv har jeg latt barna mine få spille tidlig og selv har jeg opplevd at de har hatt godt av det både med tanke på skolen og hvor flink de er med å jobbe på PC-en. Selvsagt skal ikke spilling gå utover lekingen eller det å ha det gøy ute eller sammen med venner. Bare spillingen foregår i begrenset omfang så har faktisk alle barn godt av å spille. Det var jo også foreldre som ble intervjuet og som sa at spilling i den alderen var alt for tidlig.

Nei, den diskusjonen får være til en annen gang. Nå skal jeg heller kose meg med at jeg er 37 år og et steg nærmere 40 og fortsatt er ung til sinns. Madammen holder på og lager en enkel kake til meg. Selve dagen skal jeg feire sammen med madammen sin den 3. oktober. For den 1. oktober fyller hun 30 år og gleder meg til det. I tillegg fyller svigers 60 den 23. september samt søsteren til madammen fyller år den 25. september. Med andre ord - det er kakemåned uten sidestykke.

kos dere alle sammen fortsatt en god helg. Hilsen en som stadig rykker fremover i køen til gamlehjemmet som garantert kommer til å kaste krykkene bare for å få spilt en runde med Forza Motorsport 45!

Nedenfor ser dere noen av kakene madammen har lagd de siste årene...

HQ