Norsk
Blog
Grovis kake til svigers!

Grovis kake til svigers!

Skrevet av Bernt Erik den 27 september 2009 klokken 10:34

Den 23. september fylte min svigerfar 60 år og i helga ble kalaset arrangert. I den forbindelse fikk madammen forespørsel om å lage en kake til hans store selskap hvor slekt og venner skulle komme fra land og strand. Selvsagt ville madammen det med blink i øyet. Lite visste svigers at det skulle bli en grovis kake. Han trodde sikkert at det skulle bli en kake med masse roser som han er vant med at Ann Helen lager til diverse arrangementer.

Svigers visste ikke noe om kaken før han fikk se den etter at bursdagssangen var sunget i allsang. Latteren løftet mer eller mindre taket da kaken kom på bordet og svigers lo så tårene spratt. Som vanlig er det jo bursdagsbarnet som "spretter" kaken og han tok sitt første kakestyke fra madammens mesterverk med stort glis om munnen!

Det ble en fin kveld og den første jeg og madammen har hatt i år hvor barna har vært hjemme - herlig. Tanten min var snill og passet på barna slik at vi kunne komme oss ut. Så stor takk til tante Mayen (May Britt Sandnes) som vi kaller henne.

Nå, hva synes dere. Ville dette ha vært en kake dere ville ha servert ved en spesiell anledning?

HQ