Norsk
Blog
Storspill i høst!?

Storspill i høst!?

Skrevet av Bernt Erik den 9 oktober 2009 klokken 10:08

Som dere sikkert vet så spiller jeg en god del og elsker spilling. I det siste har jeg blitt underholdt av et knakende godt Red Faction: Guerrilla til PC. Grafikken var enorm og gameplayet var faktisk overraskende bra til å være et tredje persons spill. Historien i spillet var også bra og drivkraften. En annen ting jeg likte med spillet var Live-funksjonen.

Det andre spillet jeg har hatt mye glede av er uten tvil Need for Speed Shift. Dette er det beste Need for Speed-spillet jeg har spilt siden Underground. Gode kjøreegenskaper, utfordrende og fet grafikk er noen av ingrediensene som har fått meg fengslet til spillet.

Det tredje spillet som har vært mye spilt her i huset er uten tvil Colin McRae DiRT 2. Et meget godt gjennomført spill med herlig kjøring, god og detaljert grafikk og masse underholdning - et spill jeg og sonnen min på 8 år har blitt hekta på. Vi kjører annenhvert løp og koser oss godt.

Det fjerde spillet som har fått min oppmerksomhet er MotorStorm: Arctic Edge til PSP. Her har Sony gjort en god jobb hvor jeg har kost meg med spennende og utfordrende baner, herlig grafikk og masse tøffe doninger å kjøre. Her har både jeg og sønnen min kjørt annen hvert løp og kost oss godt.

...men spillhøsten/vinteren stopper ikke der. Det er mange store spill som komme i tiden fremo ver som garantert kommer til å bli lagt merke til fra min sin side. Det er spill som mange av dere også venter spent på. Da tenker jeg på Call of Duty: Modern Warfare 2. Har sett alle trailere, skjermiser og alt som har blitt skrevet om dette spillet. Skal jeg være helt ærlig, vil nok dette spillet selge som varmt hvetebrød både til PC og konsoll. Et annet spill som mange vneter på er uten tvil Uncharted 2 som jeg tror kommer til å bli en verdig oppfølger til det første spillet.

Et annet spill som mange ville ha "dødd" for er uten tvil Forza Motorsport 3. Med tonnevis av biler, fet grafikk og utrolig mye innhold og muligheter, kan dette bli et av årets bilspill. Selv er jeg spet på hvordan det blir etter å ha sett alle trailere og skjermiser presentert her på Gamereactor.

Assassin's Creed II har jeg fulgt med godt og vet godt at dette spillet er noe å glede seg til. Med heftig grafikk, sniking og overlagte drap skal dette spillet ta oss med storm.

Jeg kunne sikkert ha ramset opp en haug med andre spill også, men det får holde med disse...

Hva med deg - er det noen spill du gleder deg til nå før jul og hvorfor?

HQ