LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      DiRT 2 og Fifa 10 spillevent!

      DiRT 2 og Fifa 10 spillevent!

      Skrevet av Bernt Erik den 14 oktober 2009 klokken 13:11

      Den 10. oktober var jeg og noen i fra Wonderland Events på Elkjøp Stormarked Steinkjer og arrangerte et spillevent for Colin McRae DiRT 2 og Fifa 10.

      Da vi kom frem til Elkjøp, visste det seg at de hadde demontert konsollene sine. Dette gjorde at det tok litt tid før vi var i gang med selve eventet. Selve spillingen foregikk på en Playstation 3-maskin og etter å ha montert opp utstyret var vi i gang.

      Colin McRae DiRT 2 stod for tur og vi valgte en bane som skulle kjøres. Her var det å komme seg til mål på best mulig tid og det ble en veldig hard kniving mellom deltakerne. Selv havnet jeg midt på treet med kjøringen min, mens den beste kom noen sekunder foran meg. Han som vant het Sivert og kunne inkassere en fet premie i spill, router fra Jensen m.m.

      Det andre som stod på planen var Fifa 10 turnering og her skulle to og to spille mot hverandre i innledende kamper hvor vi etter hvert kravlet oss til semifinaler og finaler. Her skapte vi en god del liv i butikken, for med stor innlevelse, jubel og bannskap fikk vi tilslutt kåret en vinner. Det var Joacim som kunne strekke armene i været og vinne en fet pakke premie fra EA.

      Det ble en artig dag og vi koste oss godt på Elkjøp hvor stemningen var stor og premiene hang løst.

      Neste gang vi skal arrangere noe er den 14. november - da blir det Call of Duty: Modern Warfare 2 launchparty med megafete premier...

      HQ