Norsk
Blog
Vi tiltrekkes av store kjøpesentre!

Vi tiltrekkes av store kjøpesentre!

Skrevet av Bernt Erik den 17 oktober 2009 klokken 22:41

Det er ikke rent lite vi blir tiltrukket av i dagens samfunn. Om det er jenter/gutter, tøffe biler, fete ferier, spill eller andre ting vi sikler etter. Selv blir jeg tiltrukket av masse ting og føler meg inne mellom ør i toppen av det.

I dag var jeg og familien min en tur på Steinkjer og selvsagt måtte vi innom det største kjøpesenteret nord for Dovre ... og ja, det var gigantisk. Det var nesten slik at jeg måtte finne frem kart og kompass for å sjekke ut hvor jeg befant meg til en hver tid.

Er det en plass vi tiltrekkes til, ja så er det nettopp kjøpesentere. Så mitt spørsmål er - hvorfor tiltrekkes vi disse gigantiske pengeslukerne og ikke de mindre og mer harmoniske små butikkene som ligger i gata? Er det fordi det er så mye butikker som er samlet på et sted eller er det andre ting som trekker? Kanskje er det en samlingsplass for venner av deg? Selv blir jeg tiltrukket av kjøpesentre og kan bruke god tid på å sjekke ut butikker m.m. som interesserer.

I det nye Amfi-senteret finnes det pr. i dag over 120 butikker samlet på et sted og flere skal vist kommer til. Vi brukte nærmere tre timer på å gå og se. Utolig mye folk og veldig gode tilbud som fristet oss mens visakortene virkelig fikk kjørt seg. Selv om det ikke ble rare handelen på oss, så vet vi nå at vi ikke må dra så langt for å finne det vi skal ha. Tidligere dro vi til Trondheim for å handle i butikker som ikke fantes i nærheten. Det slipper vi nå. Det er godt å få ting samlet på et sted og man slipper å kjøre på timesvis for å finne det man trenger.

Hva med deg - tiltrekkes du av kjøpesentre eller holder med en liten tur i din lokale butikk? Hva tror du som trekker så masse folk til slike gigantiske kjøpesentre?

Hvis du ønsker å se hvordan det største kjøpesenteret nord for Dovre ser ut, så klikk deg inn på denne siden; http://www.amfisteinkjer.no/

HQ