Norsk
Blog
500 vil dø!

500 vil dø!

Skrevet av Bernt Erik den 22 oktober 2009 klokken 11:25

Jepp - hele 500 vil dø av svineinfluensaen i Norge og over 100 000 er nå blitt smittet sies det. Nå oppfordres vi alle til å ta en vaksine som ingen vet noe om langtidsbivirkninger på. Selv er jeg litt skeptisk, men kommer nok til å ta vaksinen om jeg får muligheten.

Etter å ha sett en haug med reportasjer hvor folk på gata er blitt spurt, viser det seg at det ikke er mange som kommer til å ta vaksinen på grunn av at man ikke vet hvilke bivirkninger den har. Har vi grunn til å være skeptiske eller har legevitenskapen kommet så langt at man ikke trenger å bekymre seg?

Har hørt om flere tilfeller på vaksiner som er satt på folk hvor det etter en del år har oppstått bivirkninger. Derfor skjønner jeg godt at norges befolkning er skeptiske, men likevel er ikke denne vaksinen for svineinfluensaen såpass viktig for å unngå spredning at man bør ta den? Hva tror du? Kommer du til å ta den om du får muligheten eller er du blant dem som er skeptisk og ikke føler man vet nok om bivirkningene? Føler du kanskje at du ikke trenger den?

HQ