Norsk
Blog
Vedlikehold av spillutstyr!

Vedlikehold av spillutstyr!

Skrevet av Bernt Erik den 29 oktober 2009 klokken 13:25

Jeg er vel kanskje en som mange av dere ville ha sagt hadde støv på hjernen og kanskje ligger det noe i det. For hver uke støvsuger jeg PC-en og tastaturet, pusser støv av høytalere, skjerm, mus, musmatte m.m. Spesielt inne i PC-en er jeg påpasselig å støvsuge. For det samler seg enormt mye støv i vifter på CPU-kjøleren, skjermkortet, strømforsyningen og ellers rundt i kabinettet.

Det er viktig for meg å holde mitt spillutstyr i orden med tanke på å evt. bevare det lengre. Jeg slår heller ikke på tastaturet eller musen hvis det går galt i spillingen. Da sender jeg heller ut noen kraftige banneord med sikkerhet på at barna sover sin dypeste søvn.

Også mine konsoller passer jeg på og støvsuger dem og ser til at barna behandler dem fint.

Like før jeg startet på jobb i dag hadde jeg min ukentlige seanse og støvsuget PC-en mer eller mindre ren for støv. Neste gang jeg skal til Biltema skal jeg kjøpe pressluft på boks slik at jeg virkelige får bukt med finstøvet som samler seg i PC-en. Det er en ting du bør passe på er å holde i ro viftene mens du støvsuger for ellers kan du ødelegge lagrene i viftene.

Hva med deg - er du også en som tar vare på spillutstyret med å vaske det, pusse støv og i så fall hvor ofte gjør du det? Har du opplevd at gamingutstyret ikke har fungert på grunn av for dårlig vedlikehold?

HQ