Norsk
Blog
Aftermath etter en fet spillhøst!

Aftermath etter en fet spillhøst!

Skrevet av Bernt Erik den 21 november 2009 klokken 15:17

Denne høsten har vært stor for oss gamere og spesielt med tanke på alle de store spillene som har blitt lansert. Det har gått med mye tid til spilling og jeg har brukt hver eneste lille fritid på å spille mange av disse store spillene. Jeg har spilt Red Faction: Guerilla (PC), Need for Speed Shift (PC), Cities XL (PC), Forza Motorsport 3 (X360), Wolfenstein (PC), Colin McRae DiRT 2 (X360), Guitar Hero 5 (X360), Halo 3: ODST (X360), Aion (PC), Scribblenauts (DS), Mario & Luigi: Bowser's Inside Story (DS), Football Manager 2010 (PC), Dragon Age: Origins (PC), Rabbids Go Home (Wii), MotorStorm: Artic Edge (PS2), Call of Duty: Modern Warfare 2 (PC), New Super Mario Bros Wii og Lego Indiana Jones 2 (X360). Alle disse spillene har jeg hatt mye moro og glede med.

Nylig var jeg så heldig å få meg en betanøkkel til Battlefield: Bad Company 2 av Frode Haugen og her fikk jeg oppleve noe helt unikt og nå gleder jeg meg mer enn aldri før til PC-versjonen av spillet. Hoppet selvsagt opp og ned da jeg fikk koden og takket Frode hjerteligst.

Men nå er snart en eventyrlig høst over og det er ikke mange store titlene igjen. Selv venter jeg spent på The Saboteur, Colin McRae DiRT 2 til PC, Avatar the game som jeg gleder meg til. Foruten dette er det ikke så mye som gjenstår av dette året.

Når juleribba er fordøyd og vi har sneket oss inn i det nye året starter festen igjen for oss gamere med en rekke store titler. Bare i januar kommer Planet 51, Bayonetta, Army of Two: The 40th Day og Dark Void så hvem har sagt at neste år ikke blir like bra som dette års samling spill.

Hvilke spill venter du på til neste år? Selv har jeg mange store spill på listen, men er nå spent på å høre om dere har de samme spillene som meg på listen...

Bildet nedenfor er fra Need for Speed Shift som er en av mine favorittspill i høst

HQ