Norsk
Blog
Er du ung - ikke bruk mobil!

Er du ung - ikke bruk mobil!

Skrevet av Bernt Erik den 24 november 2009 klokken 10:09

Dette sier i alle fall en internasjonal ekspertgruppe som har kommet frem til at vi vet for lite til langtidseffektene av bruk av mobil samt stråling fra mobil. Ekspertgruppen vil også ha fjernet de trådløse nettverkene på skolene samt at de anbefaler bruk av ørepropper for å unngå oppvarming av hjernen som igjen kan skade den.

Denne ekspertgruppen vil også ha tusen ganger mindre stråling fra mobilmaster og trådløse innretninger. En annen ting man også må vurdere er å øke avgiftene betraktelig samt forby mobiltelefoner for barn. En av de som er med i denne ekspertgruppen er nobelprisvinner og professor Devra Davis. "Vi vet for lite av langtidsvirkningene av den typen stråling og derfor må være føre var" sier han...

Selv var jeg en "gammel" mann da jeg fikk min første mobiltelefon og jeg klarte meg fint uten den. I dag er jeg totalt avhengig og det kunne ikke falle meg inn å kvitte meg med mobilen som er blitt en "multimediamaskin" som fungerer til mye enn bare snakking. Kan innrømme at jeg selvsagt er skeptisk til strålingen fra mobiltelefoner, men man kan ikke skjerme seg selv mot den salgs type stråling heller som finnes nesten overalt hvor vi ferdes.

Hva med deg - når fikk du din første mobil og brukte du den mye? Mener du at slike restriksjoner som beskrevet her er noe som må gjennomføres?

HQ