Norsk
Blog
Jeg får skylda for klimakrisen!

Jeg får skylda for klimakrisen!

Skrevet av Bernt Erik den 4 desember 2009 klokken 12:49

Tenkte jeg det ikke! Gjett hvem som får skylda for klimakrisen vi er inne i? Jo, vi mennesker. Dette er det dummeste jeg noen gang har hørt. Hele 74% sier at det er vi mennesker som har skylda for den globale oppvarmingen. Makan til sprøyt! Klart jeg skal ikke legge skjul på at vi er en medvirkende faktor, men at det er vi som er hovedskylden, nei den skal miljøvernaktivistene (og de som tror det) få dra lengre ut på landet med.

Selvsagt skal jeg ikke lege skjul på at mennesker forurenser og som igjen fører til varmere klima, men først og fremst er jeg bra sikker på at det som skjer nå er noe som hadde skjedd uansett om forurensningen hadde vært ute av bildet. For jorden har naturlige sykluser hvor klimaet blir varmere og kladere og dette er noe som har skjedd siden eksistensen til jorden. Selvsagt må jo miljøvernaktivistene ha til smør på kaka og kommer med den ene dommedagsprofetien etter den andre om at jorden vil komme i stor trøbbel om vi ikke reduserer utslippene av blant annet CO2.

Jeg er selvsagt med på at vi mennesker kan forhindre at temperaturen går fortere opp med å redusere, men den naturlige syklusen sier at det er på tide med en varm klode nå og da er det lite vi mennesker kan gjøre enn å tilpasse oss på best mulig måte.

Visste du blant annet at det aldri har vært målt så mye CO2 i atmosfæren som i fjor og likevel var temperaturen kaldere på jorden enn på lenge - det sier litt over hvor lite vi egenlig vet om disse klimasyklusene.

Vi har mange istider og varmere klima gjennom jordens levetid og flere vil det komme. At vi mennesker skal ha hovedskylden, nei den er jeg ikke med på. Vi skal selvfølgelig bli mer miljøbeviste, men dessverre hjelper det oss ikke selv om vi reuserer alle former for forurensing, for vi går mot et varmere klima og da får vi heller bruke penger på å tilpasse oss enn å sende de til alle dommedgsprofetene som sitter i alskens miljøorganisasjoner..

Hva mener du om dette - er det vi mennesker som skal ha skylden for klimakrisen? Hva ville du ha brukt pengene på med tanke på klimakrisen - spytte inn på millionvis av kroner til miljøorganisasjonene eller bruke dem på å tilpasse oss klimaet?

HQ