Norsk
Blog

Snåsakaill'n!

Skrevet av Bernt Erik den 31 desember 2006 klokken 03:59

Det er mange som har hørt om Snåsakailln og hans helbredende evner og i dag stod det i Trønder-Avisa at han er kåret til årets Nord-trønder ( http://www.t-a.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061230/NYHETER/1
12300063
). Men hva er det som gjør han så spesiell og hvorfor har en del personer evnen til å helbrede folk? Snåsakaill'n som heter Joralf Gjerstad har helbredet ufattelig mange personer og min mor som i 1994 døde av leukemi gikk ofte til han like før hun døde. Etter hver gang hun hadde besøkt han, følte hun en enorm varme strømme igjennom ryggen og hun var pigg i mange dager etterpå. Nei, det er mye mellom himmel og jord man ikke kan skjønne, men en ting er i alle fall sikkert, all ære til Joralf og den "jobben" ha har gjort nå i mange, mange år. Jeg kan ikke annet enn å ta av meg hatten og kaster meg på hyllesten av denne meget folkekjære personen.

Folk kommer strømmende fra alle landets kroker for å bli helbredet og han tar imot de med åpne armer. Alle som har møtt han har fått følelsen av varmen som han utstråler samt å bli helbredet for sin sykdom. Er han en gudt mann og hvorfor har personer slike evner? Jeg bare spør meg selv. Hadde det ikke vært for han hadde mange den dag i dag slitt med plager.

Takk for at du hjalp min mor og jeg håper at du kan hjelpe mange, mange flere. Jeg unner deg all oppmerksomhet... Takk Joralf og for den hjelpen du ga min mor!

HQ