Norsk
Blog
Vinn en Wii - show med Boje og Brian!

Vinn en Wii - show med Boje og Brian!

Skrevet av Bernt Erik den 8 desember 2009 klokken 10:36

Nå er det ikke lenge til julen ringer inn og i den forbindelse skal jeg blant annet kle meg i "nisselue" og Gamereactor-skjorte førstkommende lørdag (12. desember) og servere saft, pepperkaker, gløgg og vafler. For den dagen skal jeg ut på tur igjen sammen med Gamereactor og arrangere julekos hos Elkjøp Stormarked Steinkjer. Her skal det blant annet konkurreres i spill som New Super Mario Bros Wii og Forza Motorsport 3. I tillegg skal det bli quizer samt et eget trylleshow med Brian og Boje som ble landskjente via Norske Talenter hvor Brian endte opp med en tredjeplass i TV-programmet.

Samme dag skal vi også lodde ut en Wii hvor alle som kommer kan vinne. Møt opp og vi skriver deg inn på en liste. Klokken 14:30 trekker vi ut en person som er til stede og som da vinner Wii-en. Selvsagt vil det også bli mulighet for å vinne andre fete premier også og her kan vi friste med spill og spilleffekter.

Gamereactor er nok en gang på farten og sprer rundt seg med juleglede til alle og enhver, så har du anlending er du hjertelig velkommen til julekos og et fortryllende show på Elkjøp Stormarked Steinkjer. Det hele starter klokken 10:30 og vi gir oss ikke før butikken stenger kl. 15:00!

Velkommen til både liten og stor!

HQ