Norsk
Blog
Et event med stor suksess!

Et event med stor suksess!

Skrevet av Bernt Erik den 16 desember 2009 klokken 15:34

Lørdag 12. desember var Gamereactor på plass sammen med Wonderland Events for å arrangere et stort spillevent sammen med tryllekustnerne Brian og Boje. Det ble kjørt en masse konkurranser fra spillene New Super Mario Bros Wii og Foza Motorsport 3. Alle som spilte den dagen var med i trekningen av en flunkende ny Wii. Elkjøp Stormarked Steinkjer stilte også med nystekte vafler som to snille jenter stod for, varm gløgg, Daim-sjokolade og ikke minst pepperkaker.

Det var veldig moro å se på Brian og Boje trylle og jeg kan ikke tro triksene de gjennomførte. Skjønner godt hvorfor de har vunnet en rekke priser for sine tryllekunster.

I løpet av denne koselige lørdagen var det mye folk innom den feststemte butikken og salget av spill m.m. gikk kjempebra. Selv fikk jeg solgt mangt et barnespill og det gikk noen konsoller til fornøyde kunder også.

Med dette vil jeg uten tvil konkludere med at denne dagen ble en gedigen suksess for alle, både vi som arrangerte og ikke minst de fornøyde kundene som kom innom og fikk en særdeles unik underholdning for både små og store. Jeg er godt forøyd med hele opplegget og nok en gang hadde gjengen hos Elkjøp med Magne i spissen gjort en formidabel innsats før den store dagen.

Takk til Brian og Boje for en fantastisk show og takk til alle andre som var med på å gjøre dagen så suksessfull som den ble!

Nedenfor ser dere et knippe bilder fra eventet!

HQ