Norsk
Blog
Spontan eller grundig til verks?

Spontan eller grundig til verks?

Skrevet av Bernt Erik den 20 desember 2009 klokken 11:45

Mange av dere er sikkert for lengst ferdige med julegave-innkjøpene mens andre kanskje ikke har kommet halvveis en gang. Selv er jeg så og si ferdig, men har igjen gave til madammen samt et par av mine venner. Det er koselig å handle julegaver og jeg liker å gi bort gaver. Spesielt til barna og madammen - bare det å se ansiktet deres lyse opp etter å ha fått det de ønsket seg er verdt hele julen synes jeg.

Av og til er jeg en spontan person når det kommer til gavehandling. Sjelden hveler jeg på hva jeg skal handle. For førsteinntrykket er noe som oftest avgjør om det ble handel eller ikke. Selvsagt når det kommer til gaver for madammen, må jeg tenke litt igjennom de jeg kjøper. For her kan man ikke la ting gå til tilfeldighetene.

Gleder meg som et lite barn til julen og har i den siste tiden sammen med madammen ryddet, vasket hus, bakt, hørt julemusikk og kost oss med det som hører til førjulstiden. Det er så herlig en tid og nå når snøen omsider dukket opp, ble julestemningen ytterligere forsterket.

Hva med deg - er du en spontan person som ikke bruker så mye tid på gaver m.m. eller tar du deg god tid før du kjøper noe?

Med det vil jeg ønske alle fortsatt en fin førjulstid!

HQ