Norsk
Blog
Kvinner kjører bedre enn mannfolka!

Kvinner kjører bedre enn mannfolka!

Skrevet av Bernt Erik den 23 desember 2009 klokken 10:37

Mange mannlige sjåfører har kommet med frasen "Har du sett, det var en dame som kjørte feil i rundkjøringen", eller "Guud så tregt det går - næmmen, det var da en dame som kjørte!". Selv har jeg vel kommet med noen slike fraser, men om jeg er en bedre sjåfør for det vet jeg nå ikke da. Selv om jeg har kjørt bil i snart 17 år og har skaffet meg bra erfaring, så kan man vel ikke si at jeg kjører bedre enn damene eller kan jeg?

I samsvar med påstanden at damer kjører bedre i trafikken, så er det utrykningspolitiet som har sagt dette. For en av fem som blir drept i trafikken er en dame. Det vil si at det er menn som oftest dør i trafikken. Hva kommer dette av? Er mannfolka svin til å kjøre og dermed også sørger for denne statistikken eller er det damene som kjører mer forsiktig og vet å være aktsomme i trafikken? Menn tar større sjanser sier utrykningspolititet, mens damer ser an situasjonen. Okei da, så er vi menn kanskje litt mer "uforsiktige" i trafikken og kan vel til det selv at statistikken sier det den gjør.

Så vil jeg med det si - Kjør forsiktig når dere nå skal hjem til far og mor. For i juletrafikken skjer det dessverre altfor mange ulykker.

Hva tror du er årsaken til at en av fem damer dør i trafikken og er vi menn mer slarvete bak rattet og tar større sjanser? Hva er din mening om saken?

HQ