Norsk
Blog
En riktig God Jul til alle GR-brukere!

En riktig God Jul til alle GR-brukere!

Skrevet av Bernt Erik den 24 desember 2009 klokken 00:36

Tenk, nå er vi kommet til den store dagen. Det er herlig og jeg gleder meg som et lite barn til julen for fullt starter senere i dag. Barna har hengt ut en sokk og håper på at nissen kommer på besøk med en liten gave i natt. De to største vet at det er vi som putter noe i sokken, men det vet ikke de minste og de er veldig forventningsfulle både til gaven i morgen tidlig samt gavene i morgen kveld hvor de også får lov til å møte nissen.

Er litt spent på hvordan Malin (1 år og 8 måneder) takler nissen da. Kan nok tenkes at hun blir litt redd han. Emil som er fire er ikke redd for nissen noe han ikke var i fjor.

Det er moro å tenke på barna og hvordan de gleder seg til julen. Dessverre, når man blir eldre skal det mer og mer til får å komme i skikkelig julestemning og det er enklere å tenke tilbake til sin egen oppvekst når det kommer til julen. Husker mange minner fra min barndom fra julen og min mamma (som er død av blodkreft). Minnene sitter som støpt. En herlig tid som jeg håper dere tar godt vare på og lar inntrykkene strømme på. En vakker dag er dere like gamle som meg og kan tenke tilbake på hvordan julen deres var som barn.

Senere i dag skal vi til svigers på julefeiring og alle sammen gleder seg stort til det. Før vi drar til svigermor og svigerfar må jeg på kirkegården og tenne lys for mine besteforeldre, mamma og besteforeldrene til madammen. Til og med det er noe spesielt synes jeg. Det blir en spesiell stemning når lyset er tent og du står å ser på lyset som fakkelen som opp graven og skriften.

Rundt kl. 19:30 blir det vel å pakke opp gaver og det er nok det alle venter på både store og små. Selv gleder jeg meg til å se barna sine øyne når de får alle gavene de får. Det blir nok et minne verdt tenker jeg og noe å huske.

Med det vil jeg ønske alle sammen en riktig GOD JUL. Håper dere får en fin og innholdsrik tid sammen!

Nedenfor ser dere Malin som er 8 måneder og hun har fått tak i en kule fra juletreet

HQ