Norsk
Blog
Et riktig Godt Nytt År fra alle oss i GR

Et riktig Godt Nytt År fra alle oss i GR

Skrevet av Bernt Erik den 30 desember 2009 klokken 10:32

Jeg har jobbet i Gamereactor siden det første bladet kom på gata sommeren 2002. Jeg har vært alt i fra skribent assisterende webredaktør til annonseselger (som jeg er nå) Jeg har vært "aktiv" på forumet og prøvd på best mulig måte og fått til et godt samhold her på nettsiden. Det har skjedd mange forandringer med Gamereactor og vi prøver hele tiden å gjøre siden så brukervennlig som mulig med mye godt innhold som vi vet dere lesere liker. Inne mellom så kan det hende noen av forandringene ikke falt i deres smak og da er det godt å få tilbakemeldinger fra dere lesere om dette.

Det å drive en stor nettside med så mange brukere er heller ikke enkelt. For brukervanene våre er veldig forskjellige og av den grunn så kan noen av forandringene vi gjør med ting og tang kanskje ikke falle i smak hos noen. Selv er jeg imponert over måten Gamereactor tilpasser seg våre brukeres vaner og har gitt mang en applaus til nye ting som har dukket opp på siden.

Den største forandringen i år som tok litt tid å venne seg på var uten tvil nyhetssiden, men etter å ha blitt vant til den så synes jeg den fungerer perfekt og spesielt med GRTV-innslagene som legges opp på denne delen.

Live Feed er også noe som jeg synes er interessant. Selv om jeg ikke er aktiv, så er det artig å følge med på dere andre og hva dere holder på med. Jeg liker også "krypinn-delen" veldig godt hvor man selv kan skrive om seg og dele med andre brukere. Jeg har fått mange fine meldinger i min gjestebok og har så å si svart på alle. Det samme gjelder private meldinger. Dette er også en fin måte å kunne kommunisere med hverandre på om det er litt privat for andre.

Jon Cato har drevet Gamereactor i Norge med stødige hender og gjort en meget god jobb. Han er flink og en ypperlig redaktør. Carl Thomas som var med inntil høsten i år har også i vært en veldig flink og fortjener mye skryt. Jeg vil også gi en stor honnør til Magnus som kom inn som et friskt pust og inntil nå gjort en fenomenal jobb for oss. Til sist så må alle være skribenter, kåsører m.m. få en blomst av meg som takk for god jobb og håper dere fortsatt er med oss i det kommende året.

Så nå vil jeg avslutte med å spørre om hva dere synes med nettsiden. Er det ting dere kunne ha tenkt dere hadde vært annerledes? Er det noe dere savner og hva kan vi gjøre for at Gamereactor skal bli bedre i 2010? Kom med innspill og gjerne gi oss ros og ris, for det er det vi lever på. Jeg er ufattelig glad i dere alle og setter stor pris på at dere er inne på nettsiden, leser bladet og nyter det Gamereactor har å by på. Nyt nå resten av fritiden til å kose dere med enten spilling, møte venner eller hva det måtte være nå i julen, for om ikke lenge er vi inne i et nytt år med nye muligheter.

<b>Et riktig Godt Nytt År til alle dere fra alle oss i Gamereactor!<b>

HQ