Norsk
Blog
Juksing i spill er for pingler!

Juksing i spill er for pingler!

Skrevet av Bernt Erik den 7 januar 2010 klokken 11:37

Inn i mellom blir jeg veldig provosert når jeg spiller og bannskapen hagler i min lille spillbule. Heldigvis skjer dette etter at barna er i seng og jeg har litt frihet for blant annet Battlefield 2142-spilling. Jeg koser meg gløgg ihjel den tiden jeg sitter og spiller, men når en juksepave plutselig dukker opp får pipen min en annen låt.

Du ligger pent og pyntelig bak en vegg og vet at ingen ser deg. Plutselig som lyn i fra klar himmel blir du truffet av et headshot. Glosene hagler og du skjønner ikke hvordan det er mulig. Så trykker du på knappen for å se hvordan den personen som traff deg ligger an på poenglisten og du finner ut at han at 29 kills og blitt drept en gang. Du tenker at dette var sikkert bare lucky shot og kjapper deg videre til en annen fin plass. Så blir du søren meg truffet igjen og denne gangen med pistol og det i hodet nok en gang. Du dør momentant.

Nå koker det virkelig og du vurderer å kaste alt du har i hendene, rive av deg håret og sender i vei noen skikkelige gloser mot han som nettopp drepte deg igjen. Nå skjønner du virkelig at du har med en juksepave å gjøre.

Problemet med juksing i spill er at de ødelegger for alle andre. Jeg skjønner heller ikke hvorfor noen jukser på den måten. Når man spiller, så er det jo for å bli god og ikke jukse seg til heder og ære.

Jeg gleder meg til å kunne sette opp en egen Battlefield: Bad Company 2 server med 100Mbit linje for NTE. Det blir konge og da skal jeg ha full kontroll slik at jeg selv kan sparke ut de som jukser og banne dem fra serveren. Det blir en drøm det...

Hva mener du er årsaken til at noen jukser i onlinespill? Er det for å være jævlig eller for å komme seg langt opp i rankingen (noe som er helt bak mål og som ikke gjenspeiler om personen er god eller ikke)? Har du jukset i spill?

Selv jukset jeg noen ganger da jeg var yngre med koder for å komme meg videre om jeg stod fast, men dette er noe som er lagt på hylla...

Nedenfor ser du et av spillene jeg gleder meg stort til i 2010!

HQ