Norsk
Blog
Det spøker!

Det spøker!

Skrevet av Bernt Erik den 15 januar 2010 klokken 12:51

Selv er jeg åpen for alt mulig merkelig og har opplevd blant annet spøkelser. Faktisk spøkte det her hjemme og vi kunne høre trappetrinn og ting som beveget seg uten at det var personer i rommet eller som sov. Markus kunne for en stund siden fortelle at han ikke likte at noen kom inn på rommet hans midt på natten uten å vite hvem det var. For det eneste han så var fra knærne og nedover og at personen ikke hadde noe overkropp og hode. Dette gjentatte seg flere ganger. En slektning til madammen gjorde et slags rituale og etter den tid har det ikke vært så mye bråk - heldigvis.

Selv har jeg og madammen våknet av at noen var på vei mot sengen vi sov i uten å se noe som helst. Plutselig ble det borte like fort som det dukket opp. Begge ble liggende uten å røre en finger.

På nettsiden til Trønderavisa kan vi lese om asylsøkere som opplevde spøkelser og de kunne fortelle om skuffer skap som åpnet seg. Dette skjedde i et bygg som er kjent for å ha spøkelser. Asylsøkerne ble så redde at de ringte politiet som måtte roe dem ned. Da politiet nærmet seg bygget kom det løpende en skokk med asylsøkere mot dem og skikkelig redde var de, kunne politiet fortelle.

Hva med deg - tror du på spøkelser eller er det noe annet folk opplever som kan beskrives som noe normalt og ikke unormalt?

Les hele avisartikkelen HER

HQ