Norsk
Blog
LAN-party på gang med Gamereactor!

LAN-party på gang med Gamereactor!

Skrevet av Bernt Erik den 17 januar 2010 klokken 10:36

Da er det bestemt og banket i bordet! Det blir LAN-party i vinterferien fra torsdag 25. februar til og med søndag 28. februar. wonderland Events hadde møte forrige onsdag og diskuterte muligheten for å arrangere LAN etter massiv etterspørsel fra alle kanter. Å arrangere LAN er ikke helt enkelt. Det skal til en god del planlegging og mye kan gå galt under et slikt arrangement. Derfor er det viktig å gjennomgå og planlegge LAN-et ned til den minste detalj.

Gamereactor kommer selvsagt til å bli en stor aktør i dette og jeg kommer til å reklamere stort til alle på LAN-et og kanskje sanke noen nye brukere. I tillegg kommer jeg til å kjøre den kjente Gamereactor Quiz hvor man kan vinne flotte premier og spørsmålene vil i hovedsak dreie seg om Gamereactor - selvsagt...

Det er en negativ ting med LAN-et og det er at vi fortsatt vil arrangere det på Snåsa. Faktisk forflytter vi oss en liten smule mot sørvestover og kjører det på Breide Samfunnshus. Det spesielle med dette lokalet er at det kommer til å bli litt mer intimt som igjen vil gjøre at latter, brøl og hyling kan løfte taket. I tillegg er lokalet litt annerledes bygd noe som gjør det enda bedre for LAN enn der vi har arrangert tidligere.

Vi regner med storinnrykk fra land og strand og vil i løpet av uka legge opp nettsiden hvor man kan "bestille" seg plass. Jeg skal også prøve å karre meg til et par bunker med det nyeste Gamereactor-magasinet som er på gata i midten av februar. Det vil jeg dele ut til alle deltakere i så fall.

Som vanlig vil det bli mange forskjellige aktiviteter og det i tro stil til det vi er kjent for i BondeLAN. Det kommer til å bli masse spillcompoer og ikke bare CS-spilling. Det vil bli en egen Call of Duty: Modern Warfare 2 compo, femkamp, Flight Sim X compo (hvis mulig), Street Fighter IV compo, Colin McRae DiRT 2 compo, Mario Kart Wii compo, Super Smash Bros Brawl compo, Fifa 10 compo samt en rekke andre compoer i forskjellige kategorier. Målet vårt er å arangere mye forskjellige og ikke kun satse på CS som mange andre LAN-partyer gjør. Selvsagt vil det bli pengepremie for de beste CS-klanene og dette er noe jeg kommer tilbake til etter hvert.

Jeg må si jeg gleder meg stort til dette og nok en gang vil vi på beste måte underholde deg med et unikt og spesielt LAN. Tillater været det vil det også bli en snøbad compo med fete premier.

Flere opplysninger om LAN-et kommer jeg sikkert tilbake til senere og vi gleder oss stort. Vi skal arrangere et LAN til før vi kravler oss til Steinkjerhallen og arrangerer der, så er det Trondheim som er neste stopp - etter det er det bare fantasien som kan hindre oss i hvor vi havner med vårt unikt LAN.

Er du en av de som deltar på LAN-party og skal noen av dere på TG i år? Vi vil ellers ønske alle interesserte velkommen til Snåsa i vinterferien for et unikt og spesielt LAN utenom det vanlige og vi kan love dere god stemning og artig underholdning - det er i alle fall Wonderland Events kjent for!

Nedenfor ser dere noen bilder fra forrige BondeLAN som gikk av stabelen sist vinterferie!

HQ