Norsk
Blog
Noe nytt og ekstraordinært!

Noe nytt og ekstraordinært!

Skrevet av Bernt Erik den 6 februar 2010 klokken 11:10

Da er det faktisk over en uke siden sist jeg har skrevet blogg og for meg er det ikke særlig bra. For å unskylde meg, kan jeg si at jeg har vært mye dårlig den siste uken og hatt mye hodepine i tillegg til omgangen i huset samt kraftig forkjølelse og hoste. Var til doktoren i går og han kunne fortelle at jeg har pådratt meg bronkitt. Det merkelige er at jeg aldri har hatt bronkitt før, men som han sa - en gang må være den første.

Som dere sikkert vet er jeg veldig interessert i at foreldre, barnehager og skoler bør bli flinkere til å bruke spill som underholdning og ikke minst i læresammenheng. I den forbindelse har jeg fått min egen spalte i lokalavisen (som den eneste i landet) hvor jeg anbefaler spill for nettopp foreldre, barnehager og skoler. I denne spalten tar jeg for meg to til tre spill (hver uke) som jeg synes er gode både som underholdning og pedagogisk lærerike.

Den første artikkelen kom på trykk i onsdagens avis og jeg har fått en rekke henvendelser både på mail og telefon av foreldre som synes artikkelen var bra. Det beviser at målgruppen min faktisk interesserer seg for hva barna spiller og det er et veldig godt tegn.

I tiden fremover kommer det til å bli mange artikler og det beste av alt - denne artikkelen er den eneste i sitt slag her i Norge. Jeg skal være en forkjemper for å "legalisere" spill i barnehagene og skolene, for det finnes så mange gode spill som faktisk fungerer godt for disse delene i samfunnet. Spesielt de som sliter med diverse ting på skolen har veldig godt av å kunne spille seg igjennom kunnskapen og man lærer bedre av det.

Ellers vil jeg ønske dere alle en riktig god helg og det er ikke umulig at jeg legger opp tekstene her i bloggen min slik at dere ser hva jeg driver med i tillegg til å selge annonser for det eneste norske spillbladet - Gamereactor!

En riktig god helg til dere alle og nyt helgen godt!

Heldigvis har jeg ikke møtt noen motbør fra foreldrene, barnehagene og skolene her i bygda slik bildet nedenfor kanskje henviser til!

HQ