Norsk
Blog
Gjett hvem som fyller 30 år i dag?

Gjett hvem som fyller 30 år i dag?

Skrevet av Bernt Erik den 11 februar 2010 klokken 11:13

Jo, det er faktisk Pizza Grandiosa. Selv om vi ikke spiser så mye pizza som gjennomsnittet av den norske befolkningen gjør her i familien min, så hender det at en grandis finner veien inn i vårt hus. Alle i familien liker Grandiosa og spesielt den vanlige er favoritten her i gården.

I dag feirer altså grandisen 30 år og i den forbindelse må jeg gratulere jubilanten. For den norske befolkningen er jo på en måte avhengig av pizzaen som i dag finnes i mange varianter. Visste du at det i Norge spises over 24 millioner grandiser i året. Det tilsvarer utrolig nok at det spises en pizza hvert eneste sekund. Til sammen har det blitt solgt over 370 millioner grandiser siden den første kom ut på markedet og det er ikke lite for å si det slik. Det er faktisk vestlendingene som spiser mest pizza Grandiosa og det er like før jul salget av Grandiosa toppes. Bare i desember selges det over 20% mer grandis enn andre tider på året.

Imponerende tall for en tretti-åring synes jeg. Om det blir grandis i dag eller i morgen vet jeg ikke, men tror nok at det ikke går så altfor mange dagene før en grandis finner veien inn i ovnen på konfyren vår...

Hva med deg? Er du en som gjerne koser deg med grandis eller er det annen mat som frister mer? Hvor mye grandis spiser du i løpet av et år?

HQ