LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      Mine opplevelser med dårlig selskap!

      Mine opplevelser med dårlig selskap!

      Skrevet av Bernt Erik den 17 februar 2010 klokken 15:00

      Selv er jeg en stor fan av Battlefield-serien og har brukt utrolig mange timer på både Battlefield 1942, Battlefield 2, Battelfield 2142 og nå til slutt Battlefield: Bad Company 2. Sistnevnte har jeg ikke brukt like lang tid på som de andre og årsaken er at jeg er med i en betatest av spillet.

      Hva er det som gjør at Battlefield-spillene er så bra? For det første har spillene er tendens til å få deg som spiller hekta. Dette gjøres ved et veldig godt utbygd rankingsystem. Så har spillene en meget god spillbarhet kombinert med at grafikken passer perfekt inn. Det å spille på lag eller i samme squad er noe jeg liker veldig godt og her er spillene veldig bra lagt opp til nettopp slikt lagspill med hverandre.

      Da jeg fikk muligheten til å bli med på betatesten av Battlefield: Bad Company 2 var jeg høyt oppe i skyene. Det var en drøm som gikk i oppfylelse, men som fikk seg en bitte liten knekk da jeg slet som en hund å få spilt kvelden betaen ble åpnet. Jeg kom ikke inn på serverne og når jeg først kom inn, ble jeg sparket ut igjen. Den første kvelden var ikke noe moro for å si det slik. Nå er det ikke lenge til betatesten er over og spillet lanseres. Den tiden jeg har spilt har vært veldig fin. Hatt mange gode opplevelser med venner og uvenner. Jeg spiller som du sikkert vet sniper og har spesialisert meg på det og i starten bommet jeg noe grufullt. Nå i det siste har jeg endelig gjort meg vant til treffpunktene og bulletdroppen og nå treffer jeg uansett hva jeg sikter på. En herlig følelse og se en fiende på veldig langt hold og du med et skudd treffer fienden i pappen. Det finnes ikke noe herligere følelse enn det.

      Battlefield: Bad Company 2 kommer til å bli et spill jeg vil bruke mye tid på og spesialisere meg enda mer på som sniper. Våpenoppbygningen er fenomenal og mulighetene store og gjør at veldig mange vil like spillet. Nå gleder jeg meg mye til den 4. mars når spillet skal lanseres.

      Den 6 mars skal jeg arrangere et stort launchparty for spillet og det med forhåpentligvis militært kamuflasjetelt og militære effekter på Elkjøp Stormarked Steinkjer. Da skal vi kåre en verdig Battlefield: Bad Company 2 vinner som stikker av med fete premier og ikke umulig at det også blir en flunkende ny Xbox 360...

      Hva synes du om spillet og kommer du til å kjøpe det når det lanseres? Hvilket format vil du i så fall kjøpe det til?

      HQ