Norsk
Blog
BondeLAN Vinterferien 2010!

BondeLAN Vinterferien 2010!

Skrevet av Bernt Erik den 22 februar 2010 klokken 18:42

Nå er det ikke mange dagene før BondeLAN Vinterferien 2010 braker løs. Faktisk åpnes dørene torsdag 25. og stenges søndag 28. februar. Selv har jeg jobbet en god del kveld og natt for å få endene til å møtes med tanke på arrangementet. Det kommer til å bli litt av et dataparty og gjengen har klart å få tak i meget eksklusive premier.

Det spesielle med BondeLAN er at det ikke kun er fokus på spilling, men på andre ting også og vi lover mange humoristiske innslag av alle slag. Tillegg kan man dyste i flere psykiske og fysiske compoer som krever sin mann/dame for å vinne.

Hvis været tillater det skal vi også arrangere et eget snøbad hvor det blir delt ut flere flotte premier til de mest dristige. Selvsagt må vi se an været for denne compoen. Det blir også en egen Football Manager compo hvor det spilles på et foozball-bord (som finnes to av i hele Norge). Her blir det selvsagt egne Football Manager-premier.

BondeLAN får også i år besøk av flere av Norges beste CS-spillere og dette er moro for det de har sagt tidligere er at de liker BondeLAN veldig godt og synes vårt LAN er mye bedre enn TG og Dreamhack. Årsaken er at vi kjører et annerledes LAN enn de er vant med.

Vi skal også kjøre et aldri så lite launchparty i Sonic & Sega All Star Racing samt reklamere stort for Battlefield: Bad Company 2. I tillegg skal jeg som vanlig arrangere Gamereactor Quiz hvor jeg lager spørsmål basert på ting fra bladet og nettsiden. Her kan man også vinne fete premier.

Vi skal prøve å få filmet en god del og se om vi kan få lagt ut de artigste innslagene på Youtube samt få ut en masse bilder på facebook-gruppen.

Om dere bor i omegn og ikke vet helt hva dere skal gjøre i vinterferien, så er dere hjertelig velkommen til BondeLAN - Et annerledes dataparty hvor jeg stiller fra Gamereactor! Mer info om BondeLAN finner dere inn på nettsiden; http://bondeland.org/... eller på facebook-siden; HER!

Sted: Breide Samfunnshus
Tid: Fra 25. (klokken 15:00) til 28. februar (klokken 12:00).

Med det vil jeg ønske alle sammen hjertelig velkommen til BondeLAN Vinterferien 2010!

Nedenfor ser dere bilder fra fjorårets LAN hvor bildene er tatt med Fujifilm FinePix S100FS

HQ