Norsk
Blog
BondeLAN 2010 - En gal bergenser!

BondeLAN 2010 - En gal bergenser!

Skrevet av Bernt Erik den 27 februar 2010 klokken 11:36

Som dere sikkert for lengst vet så er vi godt i gang med årets første dataparty, BondeLAN - et annerledes dataparty! Vi har veldig mange tilhengere av datapartyet vårt og flere av Norges beste CS-spiller sier at BondeLAN er et bedre dataparty enn det både The Gathering og Dreamhack har og dette er musikk i mine ører. Hva er det som gjør oss så spesiell. For det første prøver vi å holde litt annet fokus enn bare spilling. Vi arrangerer mange forskjellige konkurranser og compoer i spill ingen andre ville ha drømt om. I tillegg kjøres det både psykiske og fysiske konkurranser. Det andre er at vi har mange fete og meget eksklusive premier med høy verdi man kan vinne. For det tredje - det skal være moro å være på vårt dataparty.

Da jeg skrev bloggen min for noen dager siden var det en person som la veldig godt merke til den og som virkelig fikk opp øynene for datapartyet vårt ute på bygda. Personen jeg snakker om var bergenseren og Gamereactor-brukeren Dr Madnar Petrovich. Han dro hele den lange veien (873 km en vei) bare for å komme på "vårt" LAN. Han kalte det for en road trip og har selv faktisk gjort noe enda mer sprøtt enn dette tidligere i sitt liv. Selv ble jeg mektig imponert og det gikk liksom ikke opp for meg før han ringte meg og fortalte at han nå var på tur oppover til Trøndelagen. Da først demret det for meg og for hvilken bragd han stod ovenfor.

Det er ikke bare bare å kjøre fra Bergen til Snåsa på vinteren med tanke på vær og føre. Heldigvis var værgudene med han og turen ble faktisk veldig fin kunne han fortelle. Det var en negativ ting med denne road tripen fra Bergen da - alle de f....kings ferjene som må tas...

Jeg møtte Dr Madnar Petrovich - Yngve Johansen på BondeLAN og fikk snakket en god del med han. Selvsagt måtte jeg jo intervjue denne "gale" bergenseren som kjørte så langt bare for å komme på et lite dataparty som BondeLAN hvor vi er mye mindre enn både The Gathering og Dreamhack.

Jeg møtte en meget sympatisk mann og med et glimt i øyet. Han er veldig imøtekommende og det er moro å snakke med han. Klokken nærmet seg 00:30 (fredag 26. februar) og jeg fant ut det var på tide med et intervju med Yngve Johansen.

Navn: Yngve Johansen aka Dr Madnar Petrovich
Alder: 29 år
Bosted (pr. i dag): Bergen, Samnanger
Avstand fra Bergen til Snåsa (en vei): 873 km
Jobb: Dekk og felger (fagarbeider) hos Dekkmesteren Bergen AS

Hvilke konsoller har du?
2 stk PSP, PS, PS2, PS3, Wii, DS, DSi, Gameboy SP, GameCube, Nintendo 8bit, SNES, Sega Master System 2, Xbox 360. Jeg har nok av konsoller å spille på ja.

Hva liker du best i spill?
God historie, masse action og ikke minst god lyd. Jeg liker mange sjangere og er ikke så kresen der

Hva er ditt favorittspill gjennom tidene?
Uten tvil Secret of Mana på SNES

Hvor mye spiller du?
Alt for mye og når kjæresten min roper på meg kan du nok gjerne bruke uttrykket "Samisk halvtime er alt i fra fem minutter til en uke". Det hender nok at jeg blir mast på ja (mens jeg legger til at det skjer nok med meg også der, men så er vi jo gamere da)

Hvilket spill ser du mest frem til?
Silent Hill: Shattered Memories (Wii)

Hvorfor tok du turen til Snåsa (langt mot gokk)?
For det første leste jeg bloggen din her på Gamereactor. For det andre ville jeg ha min "kanskje" aller siste road trip før jeg blir pappa (termin for babyen 17. mars)

Hva var din verste opplevelse på turen oppover?
Ingen ende på ferjene - fire ferjer til sammen.

Hva har du med deg av spillmaskiner?
2 PSP-er og en DSi.

Spesiell bil du ville ha brukt på turen oppover?
Volkswagen Touareg eller Audi Q7

Hva forventer du å oppnå med BondeLAN?
<i>Bli en erfaring rikere. Det var et plutselig innfall jeg fikk til denne road tripen og syntes det hørtes spennende ut i fra bloggen din

Hva synes du om arrangementet?
Meget bra! Har jo som sagt ikke vært på slike arrangement tidligere, så det er jo helt nytt for meg dette her.

Hva er du mest fornøyd med på BondeLAN?
Muligheten til å spille det jeg ønsker samt det å ha det moro og møte masse likesinnede

Hva er du mest missfornøyd med?
Beliggenhet. Litt langt til Snåsa da. Dere burde komme til Bergen å arrangere LAN

Hva gjør du neste gang BondeLAN blir nevnt/skrevet om i en eller annen sammenheng?
Ringer deg og spør om føret oppover

...så måtte jeg selvsagt spørre han litt om Gamereactor som en tro bruker han er...

Hva synes du om Gamereactor?
Et veldig bra nettsamfunn. Bladet er nyttig og morsomt

Hva liker du best med Gamereactor.no?
Lese andres blogger og anmeldelser

Har du et godt råd til Gamereactors lesere?
"Ta vare på ryggen din, den skal bære deg resten av livet". Selv sliter jeg litt med ryggen...

Når drar du fra BondeLAN?
Sent lørdag eller tidlig søndag

Hva savner du mest?
Kjæresten!!!

Etter dette intervjuet fikk jeg en god føling med hvem jeg snakket med og jeg må ærlig innrømme at jeg likte godt denne snille og meget sypmatiske herremannen fra Bergen som har gjort dette stuntet som kanskje ikke mange ville ha gjort etter han. Jeg er mektig imponert over denne bragden og har stor respekt for det han har gjort med tanke å dra på dataparty langt mot gokk og inn i landet - på Snåsa og Breide samfunnshus.

Med dette utnevner vi i BondeLAN han til æresmedlem håper han i tiden fremover at han kommer på flere LAN som vi arrangerer og da kanskje også nærmere deg - hvem vet?

Takk til Yngve Johansen for intervjuet og nå gleder jeg til han kommer på besøk til meg og får se hvordan jeg jobber i Gamereactor litt senere i dag!

Nedenfor ser du bilder jeg tok av han på årets første BondeLAN

HQ