Norsk
Blog
En STOR dag i dag!

En STOR dag i dag!

Skrevet av Bernt Erik den 4 mars 2010 klokken 09:23

Dagen i dag er stor på mange måter. Det er faktisk mye som skjer i dag. På en måte er det også en trist dag. For å ta det positive først. I dag arrangeres nemlig Gullstikka på Rockefeller i Oslo. Det er veldig mange som gleder seg og med Alf Nordby i spissen (som har jobbet så og si natt og dag for å få til dette arrangementet) vet jeg at dette kommer til å bli bra. Dessverre for min sin del har jeg ikke mulighet til å dra nedover. For det første er bilen vår inne på verksted, for det andre kom det plutselig sprettende en del store utgifter og dette medfører at jeg ikke kommer meg nedover til dette herlige showet. Synd er det med tanke på at jeg ikke kan få sett og opplved hvor stort Gullstikka egentlig er. Til neste år skal jeg planlegge godt og legge opp til møter med mine kunder den dagen Gullstikka er - da får jeg både i pose og sekk.

I dag lanseres også blant annet Battlefield: Bad Company 2 og det er mange som gleder seg stort til. Selv har jeg testet det på forhånd i noen dager nå og er veldig godt fornøyd med spillet og spesielt online-delen var fet og har allerede hatt en del timer sammen med klanen min Trønderbataljonen. Endelig et nytt Battlefield-spill. Det er jo tross alt en stund siden Battlefield 2 og Battlefield 2142 ble lansert og nå var det på tide med et nytt spill for oss som spiller slike spill på PC.

Det andre store er at i dag kan Gamereactor bli kåret som beste spillmedie for tredje år på rad. Jeg krysser alle fingre og tær på at igjen Gamereactor tar hjem prisen. Det hadde vært så kult. Spesielt med tanke på hvor mye arbeid som ligger til grunn for både magasin og nettside. For å si det slik det er ikke noe dans på roser og krever sin mann/kvinne å opprettholde mediet i sin form. Gamereactor er jo tross alt det eneste spillmagasinet i papirform også og det må telle en del eller hva? Jeg er så spent som bare det og har selv nesten ikke sovet i natt på grunn av det som skjer i dag.

Selv er jeg også utrolig nok blitt nominert til årets ildsjel og jeg er totalt beæret over det. Kan ikke tro det er mulig. Skulle jeg gå av med prisen, så vet jeg ikke hva jeg vil si foruten å takke alle dere lesere og brukere da for at dere har tro på meg. Klumpen i halsen sitter løst i dag på lik linje som den gjorde den dagen jeg leste den fine bloggen til Jon Cato. Det er stort å bli nominert og føler det som en gnist å fortsette mitt korstog å legalisere spill som noe sunt for alle uansett alder. Jeg er i alle fall spent på hva dagen og kvelden vil bringe og har stor tro på at alle som blir med på dette showet får seg litt av en opplevelse. Jeg vil også takk alle dere som har stemt på Gamereactor og er evig takknemlig for at dere tar dere tid å bruke tid på Gamereactor.

...med andre ord - dette en STOR dag for meg!

HQ