Norsk
Blog
30 gigabit linje for The Gathering!

30 gigabit linje for The Gathering!

Skrevet av Bernt Erik den 8 mars 2010 klokken 13:56

Er det et datparty jeg ser opp til så er det uten tvil The Gathering. Dessverre har jeg aldri hatt muligheten til å delta, men har sett, lest og vært veldig interesert i eventet siden jeg var en liten gutt. Det har alltid vært noe stort med The Gathering og måten datapartyet klarer å samle sammen så mye spillglad ungdom på et sted.

I år har The Gathering sørget for å få en meget kraftig internettlinje inn til seg og det med hele 30 Gigabit. Tenk deg den farten og pressesjefen for The Gathering/Kandu sier at man må ha såpass til linje på grunn av de stadig krevende streamprogrammene som kjøres. Dreamhack som er verdens største dataparty har til sammenligning 40 Gigabit linje.

Mange kritikere til denne monsterlinjen sier at det vil bli mye mer piratkopiering og at arrangøren ikke tenker over dette problemet. Selv jobber jeg med å arrangere dataparty og har aldri opplevd noe så kraftige linjer selv om det hadde vært en drøm. For meg virker det som om det er linjen inn til LAN-et som er det store og som får mye fokus av deltakerne.

Skal du på The Gathering og hva mener du om en slik monsterlinje? vil det føre til mer piratkopiering eller må det til såpass stor linje med tanke på at det er ventet over 6000 deltakere og hvor mange garantert vil stream musikk, film m.m.?

HQ