Norsk
Blog
Det store valget...!

Det store valget...!

Skrevet av Bernt Erik den 15 mars 2010 klokken 10:41

Mars måned skaper søren meg litt av et hodebry og man kan nesten ikke tro det er mulig. Når jeg skriver dette, tenker jeg på mars måned som spillmåned. For det er søren meg utrolig mange fete spill som kommer denne måneden og jeg har nå flere spill som jeg sliter med å velge i mellom. Da sikter jeg til spill som Battlefield: Bad Company 2, Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, Settlers 7 og ikke for å glemme Dragon Age: Origins - Awakening. Alle disse spillene er store og krever mye spilling for å kunne skrive en omtale for spalten min.

Selv ønsker jeg å sitte så mye som mulig med Bad Company 2 i og med at jeg spiller i klanen Trønderbataljonen, men så er de andre spillene også kongebra og jeg slites mellom disse valgene.

For deg er det sikkert andre spill som du venter på eller som du spiller, men har du like store problemer som meg med å velge eller er det kun et luksusproblem som jeg har?

Hvor mange spill kommer du til å kjøpe i vår og er det virkelig noen titler som du sikler stort etter?

Bildet nedenfor stammer fra et av de spillene jeg kommer til å bruke en del tid på - nemlig The Settlers 7: Paths to a Kingdom

HQ