Norsk
Blog
Petter Northug spiller Counter-Strike!

Petter Northug spiller Counter-Strike!

Skrevet av Bernt Erik den 23 mars 2010 klokken 10:14

Etter å ha lest nyheten på VG.no fikk jeg bekreftet noe jeg lenge har visst. Petter Northug er faktisk en "gamer" og har vært det i en del år nå. Dette er kjempemoro og artig at skikongen også er gamer. Selv mener jeg det er veldig positivt å game litt uansett hva du driver med om du er skikonge eller konge for et land. For er det en ting man oppnår med å spille, så er det å få tankene på noe annet en liten stund.

Dette er viktig, for livet består av vanskelige valg, mye stress og selvsagt også mye glede. Men inn i mellom kan det å spille litt være det som gir deg gnisten til et godt liv. Jeg vet om mange som på en måte "trøster" seg med å spille og som sliter i det daglige liv. De sier de finner finner mye glede i spillingen. Man skal ikke overdrive spillingen, men også gjøre andre ting, men er det ting som butter så ta deg en runde fremfor konsollen, PC-en eller den håndholdte dippe dutten din og tankene farer av sted til noe mer hyggelig.

Under årets The Gathering skal altså Petter Northug stille opp. Dette er et samarbeid mellom sponsoren hans Amentio og produsenten SteelSeries. Faktisk kunne "Kristoffer Sætervoll" fortelle meg at han har spilt Counter-Strike siden 2003-2004. Under datapartyet i Vikingeskipet skal Petter blant annet spille sammen med verdens beste i CS, Patrik "f0rest" Lindberg og de skal gjøre hva de kan for å holde horder av blodtørstige CS-n00bs borte fra skalpen deres. Om de klarer det får vi ikke vite før til påsken når The Gathering sparkes i gang.

Hva mener du - er det sunt for alle å spille og er det spill som passer bedre enn andre? Ble du overrasket over at Petter Northug var en "gamer" og spiller CS?

Bildet under stammer fra Adressa.no

HQ