Norsk
Blog
Hva skal en ta seg til?

Hva skal en ta seg til?

Skrevet av Bernt Erik den 26 mars 2010 klokken 09:38

Nå er det snart påske og mange av dere starter ferien allerede fra i ettermiddag. Selv skal jeg jobbe frem til onsdagen og etter det er det påske på meg også. Jeg ser frem til påsken med det som hører med av turer, besøk av venner og slektninger og ikke minst kunne ha det fint sammen med familien. Det er noe helt spesielt med ferier hvor man får ladet opp batteriene som har begynt å falme litt.

Det har vært litt av en ettervinter og vår med tanke på spillanseringer. Den ene store tittelen etter den andre har sett dagens lys. Selv har jeg sittet en god del med Battlefield: Bad Company 2, Command & Conquer 4, Bioshock 2, Mass Effect 2, Napoleon: Total War, Assassin's Creed II samt en rekke andre spill til både PC, Xbox 360, PS2, DS og ikke minst Wii. Det har blitt en del spilling i det siste og hele familien har kost seg godt.

Ellers jobber jeg med en bok som skal ha release i løpet av høsten 2011. Det er en bok om spill - noe mer kan jeg ikke si. Det har gått med en god del kvelder til dette prosjektet som jeg tror kommer til å bli veldig populært. Må nok også bruke litt av påsken til denne boken for jeg har jo en deadline jeg må overholde. Flere opplysninger om boken skal dere få ved en senere anledning.

Har dere kjære lesere noe planer for hva dere skal gjøre i påsken? Har dere lagt noen planer? Blir det spilling eller blir det å være så mye ute som det går an?

Nedenfor har jeg kledd på med hjelm. Har vært ute i vedskogen den siste uken. Vedlageret for i år begynner å bli tomt og må ha påfyll. Da er det herlig å kunne dra ut i vedskogen og få tak i nytt sammen med Knut - min svigerfar.

GOD PÅSKE

HQ