Norsk
Blog
Kø, kø og atter kø!

Kø, kø og atter kø!

Skrevet av Bernt Erik den 26 mars 2010 klokken 09:51

Er det noe man gjør mye av her i livet så er det å stå i kø. Spesielt når det er høytider og man må på butikken før de stenger, oppdager man at alle sammen tenker det samme som man selv. Køen er milevis og den snegler seg fremover før man endelig når målet etter en stund. Det verste er å stå i kø når barna er utålmodige. Det er ikke noe moro. Da hender det at man har lyst til å rive av seg det lille man har på toppen av hodet i ren frustrasjon. Det hender heldigvis sjelden, men når det gjør det, så blir man fort rød i toppen av å måtte stå i den forbannede køen.

Den verste plassen å stå i kø er når man skal på do. Spesielt når man virkelig er trengende og man klarer så vidt å knyte igjen for syndeflommen kommer. Da går tankene fort over på noe som ikke har med do å gjøre og håper på at køen fort skal gå unna før en aldri så liten ulykke inntreffer.

Å kjøre bil midt i rushtrafikken er heller ikke noe moro, men i en bil har man da noe å bli underholdt av. Musikk fra radioen eller CD-spilleren sørger for at tiden i en kø ikke blir like kjedelig. Man får også god tid til å se seg litt i rundt og se om det er noen gode tilbud i de forskjellige butikkvinduene.

Vi må vel innrømme at litt av livet går med på å stå i kø både frivillig og ufrivillig, men det finnes køer som man helst ikke ville ha stått i. Hva med deg? Er det ofte du havner i køer og hender det at du ikke orker mer og kommer deg ut av køen? Hva er den lengste køen du har stått i og hvor lenge tok det før du kom deg ut av den?

Ikke utenkelig at køene på Gardemoen ser slik ut som på bildet nå i disse påsketider

HQ