Norsk
Blog
Er og blir avhengig!

Er og blir avhengig!

Skrevet av Bernt Erik den 27 mars 2010 klokken 12:51

For selv om jeg føler trangen melder seg og ikke vet riktig hva jeg skal gjøre for å holde unna den, så må jeg holde meg beinhard. Det sliter hardt i kroppen og jeg kjenner svetten pipler etter å få tilfredsstilt denne avhengigheten. Det dirrere i kroppen. Klokken er snart 20:30 og jeg har endelig fått barna i seng. Endelig kan jeg få gjort noe med denne avhengigheten - for slik kan jeg ikke gå! Jeg tar plass i min behagelige kontorstol fra 1973 og gjør meg klar. Med skjelvende hender tar jeg et godt grep om Logitech G9x-musen, logger meg på ventrilo og gjør meg så klar til å klikke meg på rett sted. Forsiktig styrer jeg musepilen opp på et bestemt ikon og gjør meg klar til å dobbelklikke. Der kommer plutselig logoen til EA opp og så DICE - yes, da er det tid for Battlefield: Bad Company 2 på min herlige PC. Endelig får jeg tilfredsstilt avhengigheten min...

Det er nok ikke bare meg som er avhengig av å spille og vet om mange (inkludert meg) som bare MÅ spille. Selvsagt passer jeg på slik at jeg tilpasser spillingen etter familiens gjøremål og aktiviteter. Noen kan spille på timesvis mens andre må klare seg med et par timer hver dag slik som meg, men så prissetter jeg disse timene veldig høyt også da. Dette er min mulighet til å flykte fra hverdagens mas og bevege meg inn min egen boble hvor fantasien kan få løpe løpsk.

Akkurat nå er jeg ekstra glad for at Trønderbataljonen har en egen ranket Battlefield: Bad Company 2-server og det spilles en god del på den. Så har du PC-versjonen av spillet og ønsker å bli med å spille sammen med oss, så har du nå muligheten. Bare søk på Trønderbataljonen på serverlisten og vår rankede server skal poppe opp.

Hva med deg? Er du avhengig av spilling og får du abstinens om det går lang tid før du får spilt noe?

HQ