Norsk
Blog
Gamereactor arrangerer...!

Gamereactor arrangerer...!

Skrevet av Bernt Erik den 7 april 2010 klokken 11:34

Som dere vet er jeg titt og ofte ute på vift som en representant for Gamereactor og jeg gir meg ikke å underholde spillNorge med det første. Dessverre for noen så bor jeg på Snåsa og dette medfører at det stort sett er nærområdet som får gleden av mine arrangement. Jeg har blitt kontaktet av en rekke store kjeder som gjerne vil at vi skal komme sørover. Derfor er det ikke umulig at det skjer i løpet av sommeren og at vi tar turen nedover til sørligere breddegrader og arrangerer noe spennende...

Den 15. mai har jeg tenkt å arrangere en turnering i 2010 FIFA World Cup South Africa på Elkjøp Stormarked Steinkjer. Her skal den første trønderske mesteren kåres i spillet og som stikker av med meget fete premier. Blant annet kan man vinne stilige 2010 FIFA World Cup South Africa t-skjorter og fotballer samt en hemmelig premie som Elkjøp sponser.

Turneringen starter kl. 11:00 og vi gir oss ikke før vi har en mester. Gleder meg stort til dette og alltid moro å møte dere lesere uansett hvor det måtte være. Selv er jeg veldig spent på spillet 2010 FIFA World Cup South Africa og vet at det kommer til å kicke godt. Så bor du i nærheten av Steinkjer og ønsker å være med noe unikt, så møt opp den 15. mai og bli med på en spennende turnering hvor du kan bli en mester i 2010 FIFA World Cup South Africa!

HQ