Norsk
Blog
Tiden går så fort - Malin 2 år i dag!

Tiden går så fort - Malin 2 år i dag!

Skrevet av Bernt Erik den 9 april 2010 klokken 14:48

Selv føles det ut som om det var i går, men så er det søren meg to år siden Malin ble født. Vår gulljente nummer to kom til verden 9. april 2008 og som seg hør og bør er hun midtpunktet i dag. Hun har nettopp pakket opp gaven sine - en stor bondegård med masse lyder og dyr. Hun er i ekstase. Leker og koser seg mens hun etterligner lydene fra dyrene.

Ellers er Malin en snill og veldig glad jente som leker lett og ler mye. Hun liker også spille (ikke så overraskende) og spesielt Mario har fått en stor plass i hjertet hennes. I små stunder får Malin kose seg med DS-en og da går det på Super Mario 64 eller New Super Mario DS. Hun elsker minispillene. Malin og Emil kan også spill mot hverandre og hun ler og roper "se her pappa" når hun spiller.

Moro å se hvor fort de lærer og Malin har blitt en kløpper på et av minispillene på Super Mario 64 og utfordrer oss andre i det. Selv om hun er to år gammel er hun snill med DS-en og ikke minst spillene og jeg følger med når hun sitter i godstolen og spiller.

Foruten det leker hun mye med dukker, liker å sparke ball og er veldig aktiv hvor hun kan være høyt og lavt som en toåring skal være.

Som pappa er det artig å se utviklingen på barna og i dag er hun altså 2 år. Som seg da hør og bør må hun få seg en bursdagsblogg av meg...

Gratulerer med dagen Malin!

HQ