LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      Blog
      En ny dag truer...

      En ny dag truer...

      Skrevet av Bernt Erik den 20 april 2010 klokken 11:11

      Alle har opplevd en eller annen gang i livet at ting går litt imot en som person. Dette er ikke noe godt og man slites i alle retninger. Det verste er at dette tar kontroll over både humør,sinn og ståpåvilje. Gnisten forsvinner og man blir helt død i kroppen. Akkurat slik har jeg det nå og det har pågått i et par dager. Det er hardt å stå opp om morgenen, tankene florerer i topplokket og man får ikke et sekunds fred. Det å finne løsninger er ikke enkelt og jeg har forlengst gitt litt opp.

      Jeg leter febrilsk etter å løse problemet, men tankene går over i noe som får en til å føle seg maktesløs. Hvordan skal man kunne gjøre de oppgavene som er påkrevd i dag? Hvordan bli i godt humør hvor livsgnisten plutselig fører igjen? Dette er for øyeblikket tusenkronersspørsmålet.

      Det er en ting jeg har lært, man skal alltid ta en dag om gangen og prøve å gjøre det beste ut av den. Se på positive ting som skjer rundt en og prøve med beste evne å glemme de problemene man har i livet. Dette har faktisk hjulpet meg mye selv om jeg inn i mellom har vært hardt nedtrykt (som nå). Da er det godt å vite at dette forhåpentligvis tar slutt en gang.

      Hva med deg, har du opplevd noen tunge tider i livet ditt og hvordan taklet du det?

      HQ