Norsk
Blog
Fra papir til online!

Fra papir til online!

Skrevet av Bernt Erik den 27 april 2010 klokken 15:24

Selv liker jeg å sitte i godstolen og lese gjennom siste utgave av Gamereactor. Roen senker seg og det er behagelig å sitte i godstolen med papirutgaven. Det er herlig. Dessverre viser det seg at stadig flere og flere velger nettaviser/spillnettsider når de skal holde seg oppdaterte og dette gjør at aviser m.fl. nå taper posisjon i forhold til nettsidene.

Selv om kanskje jeg er av gammel rase som liker nettopp å lese papirutgaver i stedet for online så vet jeg at stadig flere av mine venner ikke orker papirutgavene av de forskjellige tidsskriftene og vil heller lese ting online.

De store avisforlagene merker at nedgangen er prekær og gjør alt for å beholde leserne til sine papirutgaver. De frister med unike billag samt andre spesielle reportasjer for å holde på leserne.

Vi i Gamereactor har heldigvis ikke opplevd noen nedgang i populariteten av papirutgaven av magasinet og stadig flere kjeder ønsker å distribuere bladet vårt. Også dere lesere er kjappe med å hente bladet med en gang det er på gata og det er vi selvsagt veldig glade for.

Hvordan er det med dere? Leser dere helst nyheter på nettsider eller vil dere helst ha disse i papirform? Hva synes du om utviklingen med at det blir mindre og mindre papirutgaver av blader og aviser og ville du ha vært foruten Gamereactor i papirform?

HQ