Norsk
Blog
Bungie + Activision = Sant!

Bungie + Activision = Sant!

Skrevet av Bernt Erik den 29 april 2010 klokken 14:52

Hva sier du til at Halo kanskje dukker opp til Playstation 3? Selv om det kanskje er lite trolig, så har faktisk Bungie og Activision gått inn i et ti årig samarbeid og hvor Bungie blir en "uavhengig" utvikler inn under vingene på Activision.

Selv synes jeg dette høres spennende ut, men er også litt skeptisk spesielt når jeg tenker på alt det bråket som har vært med Activision og Infinity Ward den siste tiden. Selvsagt håper jeg inderlig at Bungie har funnet frem til riktig partner i de ti nærmeste årene for gjengen er store innenfor spillutvikling.

Hva tror du et slik samarbeid vil ha å si for oss gamere? Vil f.eks. Halo komme til flere plattformer eller vil Bungie kun satse på nye spill i tiden fremover og gå bort fra Halo?

Det blir i alle fall spennende å se hva tiden bringer for oss spillere og hvordan samarbeidet mellom utvikleren Bungie og utgiveren Activision har å si. Jeg ønsker begge parter lykke til og krysser fingrene for at dette blir en ny æra for oss gamere med spill til mange plattformer enn kun til Xbox 360 (PC).

HQ