Norsk
Blog
Uten et hår på kroppen!

Uten et hår på kroppen!

Skrevet av Bernt Erik den 16 mai 2010 klokken 11:02

Skal vi tro de som forsker på slikt så er trenden at vi mannfolk skal ha så lite hår som mulig og spesielt på armer (under armene), ben og andre mer intime steder. Hvorfor har det blitt slik? Er det vi mannfolk som vil bli mer lik jentene og vil ha såkalt "myk" hud eller er det vi som synes at det å være hårløs er bedre enn masse hår på kroppen.

Mange sier at det er mer renslig å være hårløs og at det er mindre sjanser for at f.eks. svettelukt opptrer. Selvsagt jo mer hår, jo større sjanse for at svettelukten setter seg om man ikke vasker seg ofte nok.

Selv synes jeg at det skal være hår på armer og ben og synes det ser merkelig ut med menn som har glattbarberte armer og ben. Selv barberer jeg under armene og synes det er behagelig, men det hadde aldri i verden falt meg inn å barbere armer og ben.

Hva med deg, har du barbert deg på armer og ben, under armer eller synes du at mannfolk bør ha hår på visse steder av kroppen? Hva synes jentene her på forumet. Skal gutta barbere seg eller synes dere at de må ha hårene der de hører hjemme?

Jentene liker å barbere seg og det skjønner jeg godt, så bildet nedenfor får illustrere dette!

HQ